Minden, amit tudnod kell: mi így telepítünk napelem rendszereket

Minden, amit tudnod kell: mi így telepítünk napelem rendszereket

A napelem rendszerekről önmagukban is hetekig tudnék Neked mesélni, azonban a témát szeretném most ebben a cikkemben fontos tényezők és információk köré építeni, amiből számodra is világossá válik, kik vagyunk, hogyan dolgozunk, és hogy miért minket válassz.

Nagy valószínűséggel azért vagy most itt, mert érdekel a megújuló energia, szeretnél többet megtudni a napelemekről, illetve szeretnél napelem rendszert telepíttetni.

A legjobb helyen jársz, el is mondom Neked, hogy miért.

A teljes körű ügyintézés a munkánkhoz tartozik

A teljes körű ügyintézés a munkánkhoz tartozik

Nem mondok azzal újat, hogy napelem rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk, az azonban talán új információ a számodra, hogy mi mindezt teljes körű ügyintézéssel vállaljuk.

Ezt fontos hangsúlyozni, hiszen vannak olyan cégek, akik csak a termék megrendelésével és kiszállításával foglalkoznak, míg mások csak a telepítéssel, vagy éppen a kettővel egyszerre.

De sok más céggel ellentétben mi a teljes ügyintézést is elvégezzük, a munkánk nem ér ott véget, hogy csak kivitelezzük a rendszert.

A helyszíni felmérés nem elhagyható lépés

Nálunk fontos, hogy mindenki megkapja a kérdéseire a választ, így igyekszünk minden megkeresésre a lehető leghamarabb reagálni.

Pontosan emiatt tartjuk úgy, hogy a személyes kontaktus és a bizalom kialakítása elengedhetetlen.

A telefonos beszélgetés után – amiben időpontot is egyeztetünk – helyszíni felmérés következik, hiszen ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy profi és minőségi munkát adhassunk ki a kezeink közül.

Mi is tudjuk, hogy aki napelem rendszer után érdeklődik, valószínűleg rendelkezik már némi elképzeléssel, viszont ahhoz, hogy a napelemes rendszer jól működhessen, helyszíni felmérésre van szükség, ezt a szakembereink végzik.

A helyszíni felmérés után pedig egy javaslatot teszünk, ami szerintünk a leghatékonyabb módszer lenne a rendszer kialakítására, ehhez természetesen az ügyfél igényeit, ízlését és energiafogyasztását is alapul vesszük.

Ezen információk tudatában pedig egy előzetes árajánlatot készítünk, amit elküldünk az ügyfélnek, kérdés esetén pedig van lehetőség további egyeztetésekre és megbeszélésekre.

Minden rendszer ára más és más

Minden rendszer ára más és más

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a napelem rendszereknek nincsen egységes ára, magyarán a napelem rendszerek telepítése nem úgy működik, mintha az üzletben egy pulóvert vennél (mindegy a méret, az ár ugyanaz).

A rendszer telepítésének ára függ az ügyfél igényeitől, energiafelhasználásától, stb.

Azt azonban már most el tudom mondani, hogy cégünk prémium kategóriás termékekkel dolgozik.

A napelemeket bizony néha le kell takarítani

A napelem rendszerek akkor tudnak tökéletesen működni és akkor tudják tenni a dolgukat, ha a tulajdonosuk is odafigyel rájuk.

Bizony, a napelemet is tisztítani kell, hiszen ha valaki elhanyagolja azt, a hatékonysága csökkenni fog.

Ez persze nem azt jelenti, hogy minden héten tisztítani és törölgetni kell, azonban nagyobb hó, eső vagy netalántán szél esetében illik néha-néha letisztítani.

Egyébként abból is észre lehet venni, hogy túl koszos és poros már a napelem, ha teljesítmény romlást veszünk észre.

De pánikra semmi ok, csupán egy kis tisztítás kell neki és ismét minden a régi lesz.

Ha nagyobb karbantartásra van szükség, érdemes inkább szakembert hívni, de a kisebb tisztításnál, letakarításnál elég, ha egy slaggal lemossuk róla a rárakódott koszt és port.

„Legyen napelem rendszerem?” - 3 előny, ami sokat segíthet a döntésben

„Legyen napelem rendszerem?” - 3 előny, ami sokat segíthet a döntésben

Most sok mindent megtudhattál a napelem rendszerekről, de előre szólok, még koránt sincs vége a cikknek!

A napelem rendszereknek számos előnye van, amit mindenkinek érdemes tudnia, mielőtt belevág annak telepítésébe.

Már csak azért is, mert így mindenki teljes nyugalommal vág bele, tudván, a lehető legjobb döntést hozta saját maga, a családja és a környezete számára.

1. A napelem rendszer telepítése kiváló befektetésnek számít

Sose tudhatjuk, mit hoz a jövő, milyen gazdasági és politikai események változtathatják meg a mindennapjainkat, az viszont biztos, hogy a nap energiája kimeríthetetlen és ingyenes.

Így aztán átlagosan számolva is, a rendszer kiépítési ára 8-10 év alatt megtérül, utána pedig a havi kiadásaidat spórolja meg neked, így aztán a megtérülés után is élvezheted a passzív hozam előnyét.

2. Garancia és élettartam

Rögtön kezdeném is azzal, hogy a napelem rendszer élettartama sokkal hosszabb, mint a beruházás megtérülési ideje.

A napelemekre 25 év teljesítménygarancia jár, ami azt jelenti, hogy az első 25 évre minimum 80%-os teljesítményt ígér a gyártó, ami a technológiát illetően rendkívül jó termelési mutatónak számít.

3. A napelem rendszer környezetbarát

Ezt valószínűleg már Te is tudod, hiszen megújuló energiaforrásról van szó, ami a környezetre sincs negatív hatással, sőt!

Amellett, hogy szelektíven gyűjtöd a hulladékot, nem szemetelsz az utcán, az energiapazarlást is próbálod csökkenteni, még mindig tudsz tenni a környezetért, ez pedig nem más, mint a napelem rendszer használata.

Ráadásul a használatával nem csak a környezeted, de még a családod is jól jár.

Ha Neked is számít a megbízhatóság és a minőség

Ha Neked is számít a megbízhatóság és a minőség

Ezek az előnyök egyre több embert győznek meg arról, hogy érdemes megújuló energiát használni.

Kérdés az emberek fejében azonban rögtön afelé irányul, hogy mégis melyik céget válasszák, ha már elkötelezték magukat és tényleg szeretnék a rendszert a házukra.

Az egyre bővülő piacon napról napra megjelenhetnek olyan cégek, amelyek nem biztos, hogy azt kínálják, amire Neked szükséged van.

Fontos emiatt, hogy mindennek utánajárj, felvedd velük a kapcsolatot és kérdezz minél többet, nehogy belefuss egy olyan cégbe, aminek nem éppen az az érdeke, hogy Te jól járj.

Tudjuk, hogy sok kérdésben szakértőre van szükség, éppen ezért tartjuk mi is szem előtt, hogy pontos, precíz és teljes körű tájékoztatást adjunk mindenkinek, aki felveszi velünk a kapcsolatot.

Válaszd Te is a prémium kategóriás termékeket, a megbízható és több éves szakmai tapasztalattal rendelkező cégünket!

Még egy érv, amiért érdemes mellettünk döntened

Mi a kivitelezés után is tartjuk Veled a kapcsolatot, sőt, időközönként még a rendszeredet is átnézzük, ha szükség van karbantartásra, akkor azonnal el is végezzük azt.

Láthatod, hogy mi bizony nagy figyelmet fordítunk a minőségre és az ügyfeleinkre.

Éppen ezért keress minket bátran, hiszen a mi a célunk is egyezik a Tiéddel: élhetőbb, fenntarthatóbb jövőt biztosítani, egy környezettudatosabb világot teremteni – mindezt pedig úgy, hogy ügyfeleink a legjobb minőségű terméket kapják.

Ha Te is prémium minőségű napelem rendszert szeretnél, vagy egyelőre csak érdeklődsz, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és mi minden kételyedre és kérdésedre választ adunk.

-

A 12 gyakoribb tévhit a napelemekkel kapcsolatban – miért ne dőlj be nekik!

A napelemekkel kapcsolatban is vannak olyan hiedelmek, melyekbe sokszor belefuthatunk az interneten. Most egy helyen összegyűjtöttük és megcáfoltuk a leggyakrabban előfordulókat!

A 12 gyakoribb tévhit a napelemekkel kapcsolatban

Pár szó a napelemek teljesítményéről

A napelemek teljesítménye egy kardinális kérdés, hiszen a spórolás lényegében ezen áll, vagy bukik. Miért mondjuk ezt? Nézzük meg a témát kicsit közelebbről!

Pár szó a napelemek teljesítményéről

Nekünk fontos, mit gondoltok: napelem vélemények ügyfeleinktől

A visszajelzések mindenki számára fontosak. Ezért is kértük ki korábbi ügyfeleink véleményétazzal kapcsolatban, hogy mennyire elégedettek az általunk telepített napelem rendszerekkel.

Nekünk fontos, mit gondoltok: napelem vélemények ügyfeleinktől

A napelem szerelés legfontosabb elemei

A napelemek megrendelésétől a tetőre helyezésig sok minden történik. Minden egyes lépés kihagyhatatlan, ha azt szeretnénk, hogy egy jól működő rendszer épüljön.

A napelem szerelés legfontosabb elemei

A napelem panelek sajátosságai

Többféle napelem panel is létezik, amikről csak ritkán esik szó. Ebben a cikkben ismertetünk három napelem panel típust, hogy közelebbről is szemügyre vehesd őket!

A napelem panelek sajátosságai

Amiről alig beszélünk: a napelem tartószerkezete

A napelem tartószerkezet egy fontos alkatrésze a napelemeknek és azok felszerelésének is. Tudd meg, hogy miért nem mindegy, mi tartja a napelemeidet a háztetőn (vagy a földön)!

Amiről alig beszélünk: a napelem tartószerkezete

Napelem növényi hulladékból, mely még a borús napokon is működik!

Bemutatjuk egy fülöp-szigeteki mérnök hallgató mezőgazdasági hulladékból és fotovoltaikus cellákból készült zseniális találmányát, amely még felhős időben is képes az energiatermelésre.

Napelem növényi hulladékból, mely még a borús napokon is működik!

A napelem megtérülése – a kérdés, ami mindenkit érdekel

A napelem rendszerek legfontosabb előnye a megtérülés, hiszen már 8-10 éven belül vissza tudják hozni a beszerzés és a telepítés árát az eltűnő villanyszámlákon keresztül.

A napelem megtérülése – a kérdés, ami mindenkit érdekel

Napelem inverter árak: hasznos tudnivalók

A napelem inverterrel együtt lesz a napelem rendszer egy teljes egész, de ezeket idővel óhatatlanul ki kell cserélni. Tudd meg, milyen költségekkel is jár a csere, és miért is olyan fontos!

Napelem inverter árak: hasznos tudnivalók

A jövő a megújuló energiaforrásokban rejlik!

A napelemes rendszereket és működésüket már számos bejegyzésünkből megismerhetted, ezt a cikket azonban most szeretnénk a többi elérhető megújuló energiaforrásnak szentelni!

A jövő a megújuló energiaforrásokban rejlik!

Magyarországon is eljöhet a hibrid napelemes rendszerek ideje

2024-től egy olyan új szabályozás lép életbe Magyarországon, amely a hibrid napelem rendszereknek is kedvezhet. Ismerd meg jobban ezeket a rendszereket!

Magyarországon is eljöhet a hibrid napelemes rendszerek ideje

2021. január 1-től új, napelemre is érvényesíthető támogatás érkezik!

2021. január 1-jétől vadonatúj otthonfelújítási támogatás indul családok számára – jelentette be a miniszter. Az új pályázatot akár napelem rendszer építésére is lehet fordítani!

2021. január 1-től új, napelemre is érvényesíthető támogatás érkezik

Minden, amit tudnod kell a szigetüzemű napelem rendszerekről

Az alábbi cikkben a szigetüzemű rendszerek általános működését, illetve néhány fontos jellemzőjét foglaltam össze azért, hogy tisztább képet kaphass a napelem rendszerek ezen típusáról is.

Minden, amit tudnod kell a szigetüzemű napelem rendszerekről

Mi a különbség a napkollektor és a napelem között?

Ebben a cikkben összeszedtük Neked a napkollektoros és a napelemes rendszerek közötti leglényegesebb különbségeket, és az alapvető felhasználási területeiket.

Mi a különbség a napkollektor és a napelem között?

A szakszerű napelem szerelés fontossága

A napelem rendszer telepítéséhez és karbantartásához mindenképpen képzett szakemberre van szükség. Ebben a cikkben megismerheted a napelem szerelők munkáját.

A szakszerű napelem szerelés fontossága

Miért van szükség az inverterre?

Ha már hallottál róla, hogy az inverter is a napelem rendszer része, de még nem vagy biztos benne, mi is a feladata, és milyet érdemes választani, ebből a cikkből megtudhatod.

Miért van szükség az inverterre?

Környezetbarát napelemes fűtés a klímaváltozás ellen

A napelemek technológiájának fejlődésével hatékonyan megoldható az elektromos fűtésrendszerek energiaellátása is. Milyen előnyei és változatai létezhetnek a napelemes fűtésnek?

Környezetbarát napelemes fűtés a klímaváltozás ellen

Az inverterek királya - a német SMA

Ha napelemes rendszerekről beszélünk, nem érdemes spórolni a minőségen. A fotovoltaikus rendszerek egyik legfontosabb része az inverter. Mutatjuk, hol kezdődik a minőség ezen a téren!

Az inverterek királya - a német SMA

Milyen befolyással bír a napelem tájolása a hatékonyságára?

A napelemek tájolását nem szabad félvállról venni, hiszen nagy mértékben tudja befolyásolni a hatékonyságot. Érdemes különösen nagy figyelmet fordítani rá, ha jót akarunk magunknak!

Milyen befolyással bír a napelem tájolása a hatékonyságára?

A minőség, a garancia és a hosszú élettartam kéz a kézben járnak!

Egy napelemes rendszer akár fél évszázadon keresztül is termelheti számunkra az energiát. Hogy lehetséges ez? Úgy, ha áldozunk a minőség oltárán, és SHARP panelekkel vesszük körbe magunkat!

A minőség, a garancia és a hosszú élettartam kéz a kézben járnak!

A napelem telepítés menete

A napelemek telepítését nem szabad akárkire bízni. Megmutatjuk, miért fontos, hogy jó szakemberek szereljék fel a napelemeket!

A napelem telepítés menete

Minden, amit tudnod kell: mi így telepítünk napelem rendszereket

Minden, amit tudnod kell: mi így telepítünk napelem rendszereket